Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 579 kJ / 1 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,14 g |
Tuky | 19,00 g |
Vláknina | 113,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 111,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna na zázvoru, paprice a rajském
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9GG8
Moje poznámka
Cizrna na zázvoru, paprice a rajském
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9GG8
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 7 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 19 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejjednodušší halušky/nočky
Evicka348 před 1 hodinou
Medové perníčky
Kremrole před 2 hodinami
Moravské zelí
JuliePetule před 3 hodinami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 4 hodinami
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 5 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 5 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 7 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 7 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 7 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 15 hodinami
Tématické fráze:
cizna,
cizrna složení,
cizna recepty,
cizrna recepty,
recepty z cizrny,
cizrna ryba,
koření brusketa,
zelenina s rajskym protlakem,
cizrna v plechovce recepty,
cizrna s protlakem,
guláš z cizrny s rajskym protlakem,
cizrna s rajským protlakem,
cizrna recept,
cizrna,ryba,
jak zahustit cizrnu,
bio cizna,
cizrnová polévka recept zázvor,
cizrna v receptech,
cizna na paprice,
bylinková cizrna
Suroviny:
cizrna,
koření nové koření mleté,
koriandr,
semínka sezamová,
pepř černý,
cibule sušená,
tuk,
cibule červená,
cibule,
česnek,
zázvor,
rajče,
paprika čerstvá žlutá,
mouka hladká
Komentáře (11)