Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 219 kJ / 2 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,00 g |
Tuky | 45,40 g |
Vláknina | 36,90 g |
Cholesterol | 74 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 394,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: K přípravě tohoto receptu potřebujeme předem marinované pečené lilky, sušená rajčata a aglio olio peperoncino směs.
Krok 2: Marinovanou zeleninu nakrájíme na proužky a sýr najemno nastrouháme.
Krok 3: Těstoviny uvaříme al dente, scedíme do mísy a promícháme s ostatními surovinami (včetně bylinkového oleje), vyjma sýra.
Krok 4: Pro lepší promísení surovin přidáme trochu slané vody z vaření těstovin. Pokrm případně dosolíme a na talíři sypeme jemně strouhaným pecorinem.
Zveřejněno 10. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s chutí Středomoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VyV
Moje poznámka
Špagety s chutí Středomoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VyV
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 5 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 13 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 4 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 4 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 4 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 6 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 6 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 8 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 8 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny středomoří,
recepty ze středomoří,
směs na špagety z lilků a rajčat,
alois olio těstoviny,
alois olio recept,
alois olio na špagety recepty,
recepty.cz středomoří,
smes na spagety s nalozenych rajcat,
smes na spagety nalozena,
směs na špagety z lilku,
lilek rajčata špagety,
nalozenazelenina na spagety,
špagety na rozmarýn u,
olivy naložené v rozmarynu recept,
recepty středomoří,
cukety naložená směs na špagety,
směs s lilku na špagety
Suroviny:
těstoviny špagety,
lilek,
rajče sušené,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
sůl mořská,
bobkový list,
feferonka,
feferonka,
nať cibulová,
pecorino,
kapary
Komentáře (9)