Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 751 kJ / 2 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,43 g |
Tuky | 126,79 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,95 g |
Sacharidy | 213,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory se smetanou a vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAm1
Moje poznámka
Nové brambory se smetanou a vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAm1
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 28 minutami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 29 minutami
Klasické palačinky
Coolbins před 2 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 2 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 11 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 11 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 12 hodinami
Tématické fráze:
brambory se smetanou,
nové brambory recepty,
nové brambory se smetanou,
nové brambory,
nové brambory recept,
novebrambory,
brambory recepty,
recept nové brambory,
jídla z nových brambor,
brambory s kys.smetanou,
top recepty nové,
recept na nové brambory,
zapecene bramory s kys. smetanou recept,
novebramboryrecept,
chutící,
babicovy dobroty - recepty z 24.10.2009,
nové brambory s koprem a zakysanou smetanou,
vecere novych brambor,
bramory s kefirem,
brambory zapékané v kys smetaně
Suroviny:
brambory rané,
slanina uzená,
cibule,
paprika sušená sladká,
voda,
sůl,
vejce,
smetana zakysaná,
kopr
Komentáře (24)