Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 384 kJ / 4 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,67 g |
Tuky | 143,94 g |
Vláknina | 27,75 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 801,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Eyj
Moje poznámka
Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Eyj
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 2 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 3 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 3 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 3 hodinami
Holandské řízky
Lucek před 4 hodinami
Tématické fráze:
rychlá vláčná buchta,
buchta cik cak,
cik cak buchta,
vláčná buchta,
vláčná buchta na plech,
tvarohová buchta cik cak,
vláčná tvarohová buchta,
buchta s ovocem,
rýchlá vláčná buchta s tvarohem,
vláčné buchty,
cikcak buchta,
vláčná buchta s tvarohem,
vláčná rychlá buchta,
rychlá vláčná buchta recept,
rychlá a vláčná buchta,
buchta vláčná,
rychla bucta,
tv mňam recepty,
moučník buchta cik cak,
barevna buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
podmáslí,
cukr moučkový,
vejce,
olej,
prášek do pečiva,
prášek do perníku,
kakao,
rum,
oříšky,
cukr moučkový,
ovoce,
víno hroznové,
tuk,
mouka
Komentáře (22)