Vláčná perníková buchta
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Energie | 21 732 kJ / 5 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,16 g |
Tuky | 237,74 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 667,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2021 14:32
Petaja: já pekla 1/2 dávky tak jsem dala 150g a asi by se mohlo dát min,ale i tak to jde.
3. 10. 2021 14:30
Upečeno, fotky přidány,je moc dobrý
3. 10. 2021 13:55
300 gr. cukru, kdo jste prosím ještě pekl? Není moc sladký?
16. 8. 2021 19:45
Vnučka poprosila o perník, tak sme ho piekli spolu. Vydaril sa, je dobrý. Fotky prikladáme.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 minutou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 4 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 14 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 17 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 42 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Vlastní občerstvení do letadla? Poradíme vám, co si s sebou můžete bez obav vzít na palubu
Jak předejít tomu, aby chléb byl po upečení uvnitř vlhký? Stačí dodržet několik rad
Další recepty
Suroviny: cukr moučkový, prášek do perníku, vejce, skořice mletá, kakao, marmeláda, olej, mléko, mouka hladká, soda jedlá, olej, mouka hrubá
Vláčná perníková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8jE2
4 názory