Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 414 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,17 g |
Tuky | 92,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 467 mg |
Sodík | 5,32 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 165,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s nivou v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voR5
Moje poznámka
Vepřové plátky s nivou v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voR5
Nejnovější recepty
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 3 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 20 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno 8. 4. 2025 10:02
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 3 minutami
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 52 minutami
Bramboračka
david.k před 52 minutami
Holandský mletý řízek se sýrem
Vokro před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Janet.P před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Lubos74 před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
janickajan před 3 hodinami
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 3 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Radka61 před 5 hodinami
Kuřecí maso v celerové omáčce
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s nivou,
vepřový plátek s nivou,
vepřové plátky v alobalu,
vepřové s nivou,
vepřové maso v alobalu,
zapecene veprove platky s nivou,
plátky s nivou,
vepřový steak s nivou,
plátek s nivou,
veprove platky,
zapečené vepřové maso s nivou,
vepřové maso s nivou recepty,
plátky masa s nivou,
vepřoví steak,
vepřové v alobalu,
vepřový plátek v alobalu,
krček v alobalu,
recepty vepřové maso plátky,
veprovy platek s nivou recept,
maso s bramborem v alobalu
Suroviny:
brambory,
maso vepřové,
sýr niva,
sůl,
pepř,
majoránka
Komentáře (10)