Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jazyky opláchneme a uvaříme v osolené vodě s přidáním pepřů a bobkových listů do měkka.
Krok 2: Když jazyky vyndáme horké, snažíme se je i horké oloupat, nebo je rychle namočíme do studené vody a to jde loupat skoro samo.
Krok 3: Oloupané jazyky si nakrájíme na 1 cm silné, osolíme je a poprášíme sušeným česnekem, nebo potřeme čerstvým kolik kdo chce.
Krok 4: Pak už jen obalíme v trojobalu-mouka+vejce+strouhanka a zvolna osmažíme.
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VowB
Moje poznámka
Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VowB
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 10 minutami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 1 hodinou
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 2 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 2 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 2 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Tématické fráze:
smažene veprove kuze,
jak oloupat vepřový jazyk,
smažená vepřová kůže,
jazíček nebo jazýček,
vepřové medailonky,
smažený vepřový jazyk,
smažený losos v trojobalu,
smažený losos v trojobalu,
jazíček,
vepřový jazyk smažený,
jazíček,
vepřový jazyk jak oloupat,
smažené srdce,
jak oloupat kuzi s jazyka,
recept smažená vepřová kůže,
veprova kuze jako delikatesa,
smažená vepřová kůže recept,
jak oloupat vepřové jazyk,
top recepty vepřový jazyk,
veprove kuze smazene
Suroviny:
jazyk vepřový,
pepř,
bobkový list,
sůl,
česnek sušený,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (18)