Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jazyky opláchneme a uvaříme v osolené vodě s přidáním pepřů a bobkových listů do měkka.
Krok 2: Když jazyky vyndáme horké, snažíme se je i horké oloupat, nebo je rychle namočíme do studené vody a to jde loupat skoro samo.
Krok 3: Oloupané jazyky si nakrájíme na 1 cm silné, osolíme je a poprášíme sušeným česnekem, nebo potřeme čerstvým kolik kdo chce.
Krok 4: Pak už jen obalíme v trojobalu-mouka+vejce+strouhanka a zvolna osmažíme.
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VowB
Moje poznámka
Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VowB
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 8 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 19 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 5 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 6 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 6 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 7 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 8 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 8 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 10 hodinami
Tématické fráze:
smažene veprove kuze,
jak oloupat vepřový jazyk,
smažená vepřová kůže,
jazíček nebo jazýček,
vepřové medailonky,
smažený vepřový jazyk,
smažený losos v trojobalu,
smažený losos v trojobalu,
jazíček,
vepřový jazyk smažený,
jazíček,
vepřový jazyk jak oloupat,
smažené srdce,
jak oloupat kuzi s jazyka,
recept smažená vepřová kůže,
veprova kuze jako delikatesa,
smažená vepřová kůže recept,
jak oloupat vepřové jazyk,
top recepty vepřový jazyk,
veprove kuze smazene
Suroviny:
jazyk vepřový,
pepř,
bobkový list,
sůl,
česnek sušený,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (18)