Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 725 kJ / 1 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,12 g |
Tuky | 5,77 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 209,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Ok
Moje poznámka
Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Ok
Nejnovější recepty
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 1 hodinou
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 1 hodinou
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 1 hodinou
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 2 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 2 hodinami
Máslová dýně s lilkem, paprikami, mrkví a cizrnou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uherská krkovice
Sahula před 2 minutami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 4 minutami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 13 minutami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 19 minutami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 2 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 3 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 3 hodinami
Koprová omáčka
starky59 před 5 hodinami
Šlehačkový beránek
TerezaD před 7 hodinami
Tématické fráze:
uzený ocásek recept na pivu,
jak upravit veprove ocásky,
ocásky recept,
pečené brambory,
brambory na plechu,
ražniči v troubě,
ocasek ze selete pečený,
vepřové ocásky akce,
pokrmy dva v jednom,
uzené ocásky cena,
recepty z uzených ocásku a brambor,
recepty dva v jednom,
recepty z uzených ocasku,
jaká část vepřový ocásek,
pečené brambory na plechu,
pečené brambory s vepřovým masem,
vepřové maso s bramborem na plechu,
maso na plech s bramborami,
úprava vepřových ocásků,
maso z jednoho plechu
Suroviny:
ocas vepřový,
česnek sušený medvědí,
pivo černé,
vývar,
omáčka sojová,
pepř,
sůl,
paprika čerstvá červená,
petrželka zelená,
cibule,
brambory
Komentáře (19)