Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 725 kJ / 1 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,12 g |
Tuky | 5,77 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 209,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Ok
Moje poznámka
Dva v jednom / aneb - brambory s ocásky na jednom plechu /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Ok
Nejnovější recepty
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 8 hodinami
Omeleta v housce
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 21 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 22 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 1 hodinou
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 2 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 3 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 3 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 4 hodinami
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 5 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 6 hodinami
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 7 hodinami
Pikantní kuřecí játra na smetaně
VaclavKo před 7 hodinami
Čočka na kyselo
Karel849 před 8 hodinami
Tématické fráze:
uzený ocásek recept na pivu,
jak upravit veprove ocásky,
ocásky recept,
pečené brambory,
brambory na plechu,
ražniči v troubě,
ocasek ze selete pečený,
vepřové ocásky akce,
pokrmy dva v jednom,
uzené ocásky cena,
recepty z uzených ocásku a brambor,
recepty dva v jednom,
recepty z uzených ocasku,
jaká část vepřový ocásek,
pečené brambory na plechu,
pečené brambory s vepřovým masem,
vepřové maso s bramborem na plechu,
maso na plech s bramborami,
úprava vepřových ocásků,
maso z jednoho plechu
Suroviny:
ocas vepřový,
česnek sušený medvědí,
pivo černé,
vývar,
omáčka sojová,
pepř,
sůl,
paprika čerstvá červená,
petrželka zelená,
cibule,
brambory
Komentáře (19)