Suroviny
Porce: plech 25x35cm (maximálně)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 459 kJ / 2 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,96 g |
Tuky | 91,95 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 366,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč dvou chutí pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXAV
Moje poznámka
Koláč dvou chutí pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXAV
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 8 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 9 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 10 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 1 hodinou
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 1 hodinou
Banánová bábovka
Monika146 před 2 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 3 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 6 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 7 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 7 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 7 hodinami
Tématické fráze:
tvarohová buchta se sněhovou peřinou,
jablkový koláč s peřinkou,
rebarborovy zakusok,
rybízový koláč pod peřinou,
koláč s peřinou,
kolace z meruněk,
meruňky recept,
meruňky recepty,
kolac dvou chuti,
rybizovy kolac s perinou,
recept masdo pod perinou,
rybízový koláč se snehovou peřinou,
recept na buchtu ze sněhovou vrstvou,
jablečný koláč,
jablkový kláč s peřinkou,
rybízový koláč se sněhovou peřinkou,
zkaramelizované borůvky,
jablkový koláč ve sněhovou peřinou,
panga joo,
kolac pod perinou
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
žloutek,
tuk hera,
jablko,
džem rybízová,
cukr písek,
bílek
Komentáře (9)