Suroviny
Porce: plech 25x35cm (maximálně)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 459 kJ / 2 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,96 g |
Tuky | 91,95 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 366,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč dvou chutí pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXAV
Moje poznámka
Koláč dvou chutí pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXAV
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 18 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 19 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 20 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 3 minutami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 4 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 11 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 11 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 12 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 12 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 13 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 14 hodinami
Tématické fráze:
tvarohová buchta se sněhovou peřinou,
jablkový koláč s peřinkou,
rebarborovy zakusok,
rybízový koláč pod peřinou,
koláč s peřinou,
kolace z meruněk,
meruňky recept,
meruňky recepty,
kolac dvou chuti,
rybizovy kolac s perinou,
recept masdo pod perinou,
rybízový koláč se snehovou peřinou,
recept na buchtu ze sněhovou vrstvou,
jablečný koláč,
jablkový kláč s peřinkou,
rybízový koláč se sněhovou peřinkou,
zkaramelizované borůvky,
jablkový koláč ve sněhovou peřinou,
panga joo,
kolac pod perinou
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
žloutek,
tuk hera,
jablko,
džem rybízová,
cukr písek,
bílek
Komentáře (9)