Suroviny
Porce: plech 25x35cm (maximálně)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 459 kJ / 2 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,96 g |
Tuky | 91,95 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 366,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč dvou chutí pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXAV
Moje poznámka
Koláč dvou chutí pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXAV
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 11 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 12 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 6 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 9 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 9 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 9 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 11 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 11 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 12 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 12 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 12 hodinami
Tématické fráze:
tvarohová buchta se sněhovou peřinou,
jablkový koláč s peřinkou,
rebarborovy zakusok,
rybízový koláč pod peřinou,
koláč s peřinou,
kolace z meruněk,
meruňky recept,
meruňky recepty,
kolac dvou chuti,
rybizovy kolac s perinou,
recept masdo pod perinou,
rybízový koláč se snehovou peřinou,
recept na buchtu ze sněhovou vrstvou,
jablečný koláč,
jablkový kláč s peřinkou,
rybízový koláč se sněhovou peřinkou,
zkaramelizované borůvky,
jablkový koláč ve sněhovou peřinou,
panga joo,
kolac pod perinou
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
žloutek,
tuk hera,
jablko,
džem rybízová,
cukr písek,
bílek
Komentáře (9)