Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 909 kJ / 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,85 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka a rizoto s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEQj
Moje poznámka
Vepřová panenka a rizoto s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEQj
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 38 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Tématické fráze:
veprova panenka na liskach,
panenka na liškách,
rizoto z lišek,
rizoto s panenkou,
rizoto s vepřovou panenkou,
italské rizoto s liškami,
vepřová panenka s rizotem,
vepřová panenka s omáčkou z lišek,
vepřové na liškách,
italské rizoto s panenkou,
italské rizoto s vepřovou panenkou,
risoto s liškami,
vepřová panenka,
rizoto s veprovou panenku,
houbove rizoto s veprovou panenkou,
rizoto veprovou s panenkou,
vepřová panenka omáčka s liškami,
houbové rizoto s panenkou,
vepřová panenka s liškou,
vepřová panenka plnena liskami
Suroviny:
panenka vepřová,
rýže arborio,
houby lišky,
vývar,
víno bílé,
cibule,
sůl,
pepř,
bylinky,
olej olivový,
máslo,
parmazán
Komentáře (17)