Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 027 kJ / 1 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,45 g |
Tuky | 89,33 g |
Vláknina | 11,88 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 6,52 g |
Sůl | 15,20 g |
Sacharidy | 54,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostřejší zeleninové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLgQ
Moje poznámka
Ostřejší zeleninové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLgQ
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 3 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 5 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 1 hodinou
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 2 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 2 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 3 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 3 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 3 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 3 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 3 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 3 hodinami
Tématické fráze:
zeleninove leco,
lečo jesenice,
recepty na zeleninové lečo,
varime leco,
harrisa recept,
pikantní zeleninová směs harrisa,
priloha k leču,
maďarské zeleninové lečo,
zeleninové lečo s bramborem,
recept lečo maďarské,
dobré zeleninové lečo,
ostré lečo,
lečo - příloha,
pikantní zeleninové lečo,
zeleninové lečo pikantní,
zeleninové léčo recept,
recept zeleninove leco,
www zeleninové lečo,
lečo recept,
domácí uzený špek recept
Suroviny:
rajče,
paprika čerstvá bílá,
cibule,
klobása,
špek,
harissa,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (10)