Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 939 kJ / 1 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,43 g |
| Tuky | 29,73 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 8,05 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 293,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oblíbený chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wn6o
Moje poznámka
Oblíbený chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wn6o
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 1 hodinou
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 4 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 6 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 7 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 8 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 9 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí chlé,
jaké koření do chleba,
chlebové koření recept,
chlé z domácí pekárny,
chlé,
top recepty chleba,
chlé z domácí pekárny recepty,
koření do chleba,
tiramisu snídaně s novou dnes recepty,
reepty,
recept na chlebové koření,
propadlý chléb z domácí pekárny,
propadlý chléb,
jake koreni do domaciho chleba,
žitný chléb recept,
oblíbený chleba z domácí pekárny,
oblibeny pečení chleba,
snídaně s novou dnes recepty 19.9,
celozrnný chléb bez míchání,
re epty
Suroviny:
voda,
podmáslí,
sůl,
cukr,
olej,
mouka hladká,
mouka žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
droždí sušené,
kmín drcený,
koření chlebové,
semínka slunečnicová
Komentáře (17)
Teď už to vypadá dobře. Nevím jestli jsem se uklepla s moukou (mohla jsem se splést na váze) nebo je tady tekutin opravdu málo. Až bude upečeno tak zvážím výsledný bochník a porovnám to.