Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka ze tří druhů sýra

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 894 kJ /
931 kcal
Bílkoviny49,33 g
Tuky69,93 g
Vláknina9,04 g
Cholesterol 740 mg
Sodík 501 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy24,61 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno, česnek rozetřeme. Krok 2: Uvařené vejce oloupeme a nastrouháme. Romadůr si taky nastrouháme. Krok 3: Do mísy dáme všechny suroviny promícháme, necháme uležet. Po rozležení mažeme na pečivo a podáváme.

Zveřejněno 13. 9. 2012

Poznámka autorky suslajda

Jednoduchá, rychlá večeře, nebo svačinka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8K13

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8K13

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Děkuji za vyzkoušení a fotky jsem ráda, že chutnalo;-)

Je to velká mňamka:-p. Příště ji zkusím dát na topinky, to bude taky velká dobrota:-8.Přidala jsem fotky+ bod:yes:

ještě jednou děkuji;-)

:yes::yes::yes:

Zbožnuju tyhle pomazánky :-D:yes:

:-p:-p:-p:-p:yes::yes:

Šušlíku. takové pomazánky máme moc rčádi, taky tu jednu mám"čtyřdruhová"sýrová......Máš jaswnej 8.bod:yes:

vypadá fantasticky a s romadůrem :-p to by mi moc chutnalo Haničko, mám uloženo:yes::yes::-)):-K:-p:-p:-p:-p

Děkuji za komentíky i odpověd na sušeného medvěda;-)

:-*I mě by chutnala:-p+7:yes:

:-KHaničko,pomazánka super,seženu sušeného medvěda a chlapům(i sobě...přece se o takovou dobrotu neochudím:-D) připravím pomazánku jako malovanou.Ukládám a bod posílám.:yes::yes:

šárka: sušený medvědí česnek jsem koupila na farmářských trzích, mívají ho často a je bezvadný do různých pokrmů:-K;-)

:yes::yes::-p

rebeka:žiaľ, neporadím. Sušený ani mrazený neuznávam, len čerstvý.
V sušičke ovocia sa však bežne sušia všetky vňate. Teda, aj medvedí cesnak na jar.

šárka: tak třeba tady http://www.koreni.cz/detail.php?pid=417, ale nejlíp ti poradí Magdalenka... ta má lány.. v sezoně i čerstvého:-//:-8:-D:-D:-D:-D:-D:yes:

jo, tohle by mi jelo:-p:-p;-):yes::yes::-D

Hm, mňam a přidám 4. - Nivu ;-);-):-p:-p
šárka (neregistrovaný/á): v jakékoli prodejně koření nebo na trzích, kde jsou prodejci s kořením

Můžu se zeptat kde se dá sehnat sušený medvědí česnek?Ten čerstvy znam,ale sušený ne.:-S

Tak Tě zařazuji, mezi pomazánkové královny Hani, moc pěkné;-):-K:yes:

:yes:určitě je dobrá..3+3..(sýry a česneky):-K:-K:-K

Tématické fráze:
sýrová pomazánka ze tří druhů sýra, pomazanka z vice druhu syra, pomazánka ze tří druhů sýra, pomazánka ze tří druhů sýrů, pomazánka ze tří sýrů, pomazánka z více druhu sýru, pomazanka z nekolika druhů syru, pomazánka z různých druhů sýrů, pomazanky z vice druhu syra, pomazánka z ruznych syru, sýrová pomazánka z více druhů syra, pomazánka z farmářského sýra, cuketova pomazanka ze 3 druhu syru, sýrová pomazánka že tři druhů sýrů, druhy pomazanek, pomazánka 3 druhy sýra, pomazánka tři druhy sýra, sýrová pomazánka z různých druhů, sýrová pomazánka z několika druhů sýra, pomazánka sýrová tři druhy sýra

Suroviny:
sýr romadur, sýr cottage, lučina, vejce, cibule červená, česnek, česnek granulovaný, česnek sušený medvědí, rama máslová

Přidat fotografie receptu