Postup přípravy
Krok 1: Rybu rozmrazíme, vymačkáme vodu, osolíme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme kořením, obalíme v mouce a smažíme.
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1j2j
Moje poznámka
Pangasius přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1j2j
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 10 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
pangas recepty,
recepty pangasius,
recept pangas,
pangasius recept,
pangasius recepty,
pangasius příprava,
recept pangasius,
pangas recept,
příprava pangasius,
panganis,
smažený pangasius,
přírodní ryba,
smažený pangas,
recepty pangas,
ryba na přírodno,
pangasius smažený,
smazeny pangacius,
pangas příprava,
ryba přírodní,
ryba přírodně
Suroviny:
pangasius,
koření na ryby,
sůl,
šťáva citronová,
mouka hladká,
olej
Komentáře (11)
Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná