Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 080 kJ / 5 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,38 g |
Tuky | 270,86 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 407 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 578,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQK2
Moje poznámka
Ořechový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQK2
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 11 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 15 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 6 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 6 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 7 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 7 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 9 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 10 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 10 hodinami
Tématické fráze:
ořechový závin,
nejlepší ořechový kynutý závin,
ořechový závin recept,
orechova plnka,
ořechový štrůdl,
vánoční ořechový závin,
závin s ořechy,
kynutý ořechový závin,
orechove zaviny,
recept na ořechový závin,
závin ořechový,
kynutý závin z Majolky®,
ořechovi zavin,
babiččin ořechový závin,
ořechové závin,
recept orechovy zavin,
orechova strudla,
kysnutý orechový závin,
orechova plnka do zavinu,
ořechový závin kynutý
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí,
cukr,
mléko,
majolka,
olej,
vejce,
sůl,
cukr moučkový,
mléko,
ořechy mleté,
cukr vanilkový
Komentáře (6)