Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 781 kJ / 3 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,25 g |
Tuky | 255,75 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 42,08 g |
Sůl | 113,69 g |
Sacharidy | 188,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová polévka s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AK63
Moje poznámka
Dýňová polévka s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AK63
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 10 minutami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 1 hodinou
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 2 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 2 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 2 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Tématické fráze:
dýňová polévka,
dynova polevka s hlivou,
dýňový polévka se slaninou,
dýňová polévka hlíva,
dýňová polévka recept,
dýňová polévka, tymián,
hokaido s liškami,
polévka dýně houby slanina,
dyňová poléva,
recepty dynova s hlivou,
hokaido lišky,
kyselacka z lisek,
dýňová polévka s tymián,
dýňová polévka hokaido se slaninou,
výborná dýňová polévka,
hokaidová poléva,
dýnová polévka sliškami,
kyselačka polévka,
dýně muškátová neloupeme,
dýńová polévka se slaninou
Suroviny:
dýně hokkaido,
brambory,
cibule,
slanina,
houby lišky,
česnek,
tymián,
bujón,
smetana na vaření,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (19)