Květák v octě jako okurky
Objevte lahodný způsob, jak uchovat květák na delší dobu. Tento recept vám ukáže, jak jednoduše přeměnit květák na křupavou, pikantní pochoutku, která se skvěle hodí jako příloha k jídlům nebo do salátů.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 773 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v octě jako okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW88
Moje poznámka
Květák v octě jako okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW88
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 28 minutami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 29 minutami
Klasické palačinky
Coolbins před 2 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 2 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 11 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 11 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 12 hodinami
Tématické fráze:
zavařený květák,
naložený květák,
jak zavařit květak,
zavařovaný květák,
květák na kyselo,
zavařování květáku recept,
květák naložený,
jak zavařovat kvetak,
zavařit květak,
květák v octě,
zavařovat květák,
zavarany karfiol,
kvetak zavareny,
zavařený květák na kyselo,
zavařování květáku,
zavarovany kvetak recept,
sterilizovany květak,
zavareny kvetak recept,
recept na zavařování květáku,
kvetak zavareny na kyselo
Suroviny:
květák,
bobkový list,
pepř černý,
koření nové koření,
mrkev,
cibule,
sůl,
ocet,
cukr krystal,
feferonka
Komentáře (29)