Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrové kapusťáky se slaninou

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kapustu uvaříme v osolené vodě, vymačkáme a nadrobno posekáme nebo umeleme. Krok 2: Slaninu nakrájíme na kostičky, sýry nastrouháme nahrubo a vše smícháme s vejcem a strouhankou, osolíme. Krok 3: Utvoříme placičky, které smažíme na oleji. Já již neobalovala, ale může se obalit ve strouhance nebo v klasickém trojobalu.

Zveřejněno 30. 8. 2011

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p9J6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p9J6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (36)

Vypadají krásně, zkusím je. Jen se ještě zeptám, nevytéká sýr, nepřipalují se? Děkuji.

Jana Doležálková 11. 6. 2015 07:00
smaženému se vyhýbám...zkusím na plech a do trouby.Nebo do alobalu? každopádně zkusit musím,už teď mám na ně velikou chuť...díky za recept:- :yes:

dundra:To jsem moc ráda, že chutnaly;-) Díky za zprávu:-K

Tak tyhle placičky jíme už týden! Ne že by nám nechutnaly. Právě naopak. Když jsme snědli první várku, radila jsem se s rodinou co mám uvařit na druhý den. Chtěli tuto dobrotu. :-p:yes:

:yes: byly super, místo slaniny jsem použila šunku. Moc jsme si pochutnali, děkujeme za recept :-K
Bod jsem poslala už dávno, tak teď jen foto ;-):-K

:yes: i mně tohle uniklo a co nejdřív vyzkouším :-p:-K

Taky mi to nějak uteklo a tak napravuji :-). Přidávám foto a plus. Byla tady zrovna kámoška a strašně jí to chutnalo. Šla si hned koupit kapustu :-). Já jsem dala sýr Koliba a kostičky uzené krkovice. Paráda, Andreo, díky za dobrý oběd.;-)

Jak to, že mi tohle uteklo? No vida a další bezplatný oběd na světě ;-)(bezplatný proto, že suroviny jsou ve špajzu a bylo vyhlášeno embargo na přibližování se ke špajzu a ledničce:-D:-D:-D)

Biton:Recepty jsou tu, podle mě, pro inspiraci a i k tomu, aby si je člověk sobě přizpůsobil. Jsem moc ráda, že jste, Jano, kapusťáky vzkoušela a ještě lepší pocit mám z toho, že Vám chutnaly;-). Díky:-K

Recept jsem si přizpůsobila surovinám, co jsem měla doma (jen eidam a šunku)....přidala jsem prolisovaný česnek a petrželku. Pekla jsem to v troubě na pečícím papíru, nahoře to malinko pokapala olejem a během pečení otočila. K tomu jsem dip ze zakysanky a pažitky. Mňam! Je to výborné a určitě jsem nedělala naposledy. :yes:;-):-p

:-p:-*:yes:

Jana:Myslíte, aby se nesmažily v oleji? Možná by šly pomašlovat olejem a dát na plech. Zkuste;-) a díky:-K

Hezký recept...chtěla jsem se ale zeptat, zda by to nešlo upéct v troubě? Děkuji a určitě vyzkouším! ;-):-)

:-p:yes::yes::-K

Merylas:To mi uděláš radost:-K:-8. Pak pošli foto

Tématické fráze:
uzený sýr recept, sýr koliba recepty, dyp ke kuřecímu špízu, pošli recept kapusťáky, kapusťáky se sýrem, uzena koliba v recepty, koliba sýr recept, mám koupenou kapustu co z ní uvařit, uzena koliba recepty, recept na sýrové obědy, uzene kostky oběd, dyp ze zakysanky rcp, sýr koliba recept, uzený sýr koliba recepty, dekorace sýrových míst a salamu, oběd se slaninou, posli recept special, kapustaky karbanatky, kapustaky ze zelim, sýrové kostky se slaninou

Suroviny:
kapusta, slanina, sýr uzený, sýr eidam, vejce, strouhanka, sůl

Přidat fotografie receptu