Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 42 192 kJ / 10 084 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,85 g |
| Tuky | 728,50 g |
| Vláknina | 15,15 g |
| Cholesterol | 3,25 g |
| Sodík | 820 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 764,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatební dvoupatrový dort s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8KMg
Moje poznámka
Svatební dvoupatrový dort s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8KMg
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
dvoupatrový dort,
dort s růžemi,
dvoupatrový dort recept,
dorty s růžemi,
jak vyztužit patrový dort,
dvoupatrové dorty,
jak udělat dvoupatrový dort,
marcipánový dort s růžemi,
vyztužení patrového dortu,
jak vyztužit dort,
svatební dorty fotogalerie,
dvoupatrový marcipánový dort,
recept na dort dvou patro,
dvoupatrove dorty fotky,
dort dvoupatrový,
dort s ruzema,
dorty dvoupatrové,
recept na dvoupatrový dort,
dort s růží,
jak upéct dvoupatrový dort
Suroviny:
mouka hladká,
kakao,
cukr písek,
vejce,
olej,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka polohrubá,
tvaroh měkký,
marcipánová falešná hmota,
potravinářské barvivo,
banán
Komentáře (42)
nádherný dort :) Chtěla bych se zeptat, zda je nutné první patro vyztužit kolíky a druhé položit na tácek? Uvažuji, že bych příští týden namísto jednopatrového pekla dvoupatrový, tak ať vím, jak na to.