Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Delikatesní sušenky s mléčnou náplní

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cokoladka89 cokoladka89

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 645 kJ /
3 978 kcal
Bílkoviny127,68 g
Tuky185,06 g
Vláknina42,00 g
Cholesterol 359 mg
Sodík 867 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy429,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vypracujeme těsto, které vyválíme a vykrajujeme tvary. Krok 2: Upečeme cca 15 minut při 160°C. Krok 3: Krém vymícháme ze surovin a dáme do lednice ztuhnout. Krok 4: Po vychladnutí sušenek namažeme a dáme do lednice, kde krém úplně ztuhne. Je to delikatesa - ujídali je i nenaplněné a taky jsou prý skvělé. Ale s náplní mi zmizeli pod rukama do půl hodiny. Takže příště z dvojité dávky!

Zveřejněno 4. 10. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NW76

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NW76

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

VYKRAJOVATKA VE TVARU LEZICI KOCICKA,ZELVA,MYSKA A MEDA JSEM KOUPILA VCERA V TESKU ZA 74KC OD FIRMY FACKELMANN.....:-))

sušenky vypadají super :-) určitě někdy vyzkouším, ale zajímá mě kolik cca kusů (neslepených) je z jedné dávky? díky :-)

katerinauk 15. 10. 2012 21:45
cokoladka89: děkuju moc za tip určitě si je pořídím :-)

speciélně pro vás sem je teď objevila na internetu tak hned dávám odkaz.. :)

www.mimibazar.cz/foto.php?id=56628466&tab=1

tak tyhle vykrajovátka mi dovezl strejda z anglije když tam byl naposled tady sem je neviděla.. :-(

... jééj :-):-):-) toto je milé :-):-):-):yes:

Nedělej si škodu,když je upečeš vykrojené pohárkem,tak zmizí stejně jako vykrojené krásným vykrajovátkem! U mně dokonce i bez krému,když nehlídám! Pak ho nemám kam namazat! :-O

www.teplickedorty.cz

Tady mají vykrajovátka.

Ja mám rovnakú otázku ako Katerinauk...vyzerá to krásne a krém bude tiež určite dobrý:-p

katerinauk 4. 10. 2012 12:42
Júúúú a kde se dají prosím sehnat taková krásná vykrajovátka?
Díky Katka :-O :yes:

Tématické fráze:
náplň do sušenek, mimibazar recepty, naplne do susenek, náplň ze sušeného mléka, recept na sušenky na vykrajovatka, domaci susenky s naplni, napln do susenek recept, šušenki, napln do susenek z suseneho mléka, krém do sušenek, recept sušenky vykrajovátka, mimibazar recepty oreo sušenky, krem do susenek recept, susenky -vanilkova napln, tvarohová náplň do sušenek, těsto na sušenky mimibazar, susenky oreo mimibazar, recept náplň do sušenek, mila náplň, recept ze sušeného mléka náplň

Suroviny:
tuk hera, cukr, kakao, prášek do pečiva, vejce, mouka hladká, tvaroh, mléko sušené, cukr moučkový

Přidat fotografie receptu