Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 501 kJ / 6 334 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,38 g |
| Tuky | 307,11 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 2,39 g |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 3,91 g |
| Sacharidy | 714,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stonožka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVyJ
Moje poznámka
Stonožka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVyJ
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
dort stonožka,
roláda stonožka,
marcipánový dort stonožka,
stonožka dort,
stonožka z rolády,
recept na punčovinu,
jak upéct marcipánový dort,
punčovina recept,
marcipanova stonožka,
roláda jako stonožka,
stonožka z marcipánu,
dort stonožka z rolády,
marcipanové pivo,
recept punčovina,
stonozka s marcipanu,
postup na dort stonozka,
marcipanova stonozka postup,
dort pivo z marcipanu,
dort prasečí hlava,
dorty stonožka
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka hladká,
mléko,
cukr,
pudink,
máslo,
mléko sušené,
cukr moučkový,
med,
olej,
voda,
mandlové aroma
Komentáře (11)
hm...no ja by som aj tak radsej urobila puncovinu...je tvarnejsie pracovat s nou.