Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka

Hodnocení receptu je 4,7 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Miskav1

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 040 kJ /
2 400 kcal
Bílkoviny160,74 g
Tuky35,96 g
Vláknina76,15 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 950 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy306,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi s nepřilnavým povrchem zprudka osmažíme mleté hovězí maso. Krok 2: Po jeho zhnědnutí přidáme cibuli, česnek, celerový stonek a mrkev chvíli restujeme za stálého míchání. Krok 3: Vmícháme drcená rajčata, rajčatový protlak, oregano a červené víno a chvíli společně podusíme. Krok 4: Těstoviny uvaříme al-dente, necháme okapat a dáme do mísy. Přidáme masovou omáčku, přidáme olivový olej a servírujeme.

Zveřejněno 18. 10. 2012

Poznámka autora Miskav1

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JWXD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JWXD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

tejaja: :-) To sice ano, ale udělala jsem proto maximum. Zdravou výživou se zabývám a stále nerozumím, že když je tak jednoduché uvařit opravdu výživově kvalitní jídlo (například jako tady díky kvalitním celozrnným těstovinám), někdo záměrně volí opak.. Ale ať nemoralizuji, je to každého věc. Chutnat budou i s obyč kolínky :-)..

miskav: :-D:-D:-D ty môžeš trvať, ale každý si urobí cestoviny aké chce :-D;-)

Ježkovy oči...:-D

Zdravím, recept jsem si vařila, ale nefotila. Rozhodně napravím. Sáček jsem tam dala schválně, protože na těchto těstovinách v receptu trvám :-):-):-) a když napíšu jen semolinové těstoviny, spousty lidí ještě dnes bohužel neví co to je... Ale děkuji za reakce. Až budu pokrm vařit znovu napravím a pošlu foto. Zdravím, Míša V.

:no:Miskav1, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo;-):-K Jinak bych se přimlouvala za to, aby jsi dala fotku hotového pokrmu až ho uděláš, tenhle obrázek nám nic neříká. Takto není vůbec jasné, zda jsi jídlo vařila.....

Nema ist tento recept na obrubu ako reklama :-?

monika17:No právě:-//

1974andrea: Třeba dělá reklamu a tu zadarmo:-?

Nevím, proč je na fotce místo pokrmu sáček s těstovinami:no:

taky se snažím alespoň pro sebe vařit podle Kateřiny A Petra:yes:

Tématické fráze:
minutkové bolonské špagety recept, recepty havlíček, úprava špaget, boloňské špagety havlíček, balonské spagety, boloňské těstoviny, těstoviny havlíček, těstoviny petr havlíček, petr havlíček těstoviny, špagety podle havlíčka, havlíček recepty, boloňské špagety dle havlíčka, dietní recepty havlíček, těstoviny, havlíček, havlíček těstoviny, mlete maso havlicek, petr havlicek spagety, vitecojite.eu, spagety uprava, čočka podle havlíčka

Suroviny:
maso hovězí mleté, cibule, celer, mrkev, česnek, rajče drcené, koření oregáno, víno červené, protlak, olej olivový, sůl, pepř, bazalka čerstvá, těstoviny špagety semolinové

Přidat fotografie receptu