Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 781 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,55 g |
Tuky | 85,36 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 60,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu zalijeme kefírem a necháme 2 hodiny odležet. Z druhé části kefíru uděláme těstíčko tak, že do něj dáme vejce, bílé víno, mouku a část lupínků.
Krok 2: Odleželou rybu obalíme v těstíčku a zprudka opečeme z obou stran na oleji. Na vrch ještě nasypeme zbytek mandlí. Podáváme s vařenými bramborami.
Zveřejněno 19. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé v kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qm3
Moje poznámka
Rybí filé v kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qm3
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 6 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 7 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 4 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 4 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 4 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 6 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 6 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 7 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 7 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 8 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 9 hodinami
Tématické fráze:
kefír,
rybí kuchařka,
kefírové těstíčko,
zapečené filé s kefírem,
rybí file recepty,
rybí file,
recept kefir,
zapečené rybí filé s kefírem
Suroviny:
pangasius,
kefír,
sůl,
olej,
kefír,
vejce,
mouka hladká,
víno bílé,
lupínky mandlové
Komentáře (4)