Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 826 kJ / 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,74 g |
| Tuky | 32,10 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 377 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky po kremžsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VJr
Moje poznámka
Hovězí plátky po kremžsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VJr
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 15 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 16 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 22 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 25 minutami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 1 hodinou
Babiččin mazanec
Vlastali před 1 hodinou
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 1 hodinou
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 2 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 3 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso aby bylo měkke,
hovezi platky,
jak udělat měkké hovězí,
kuřecí po kremžsku,
aby hovezi maso bylo mekke,
hovězí plátky recept,
hovězí plátek,
hovězí s kremžskou hořčicí,
jak uvařit hovězí aby bylo měkké,
aby bylo hovězí maso měkké,
jak udělat hevezi platky,
měkké hovězí,
hovězí plátky s kremžskou hořčicí,
jak udělat měkký hovězí plátek,
kuřecí maso po kremžsku,
přové plátky na hořčici,
měkké hovězí plátky,
hovězí platek recept,
jemné plátky hovězího,
recepty hovězí maso plátky
Suroviny:
maso hovězí,
hořčice kremžská,
olej,
paprika čerstvá bílá,
cibule,
pepř,
sůl,
kmín drcený,
bujón hovězí
Komentáře (19)