Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi rozehřejeme máslo. Špek nebo slaninu pokrájíme na drobné kousky a necháme asi 5 minut na pánvi orestovat.
Krok 2: Přidáme opatrně rozklepnutá vejce a mícháme, dokud vajíčka nezhoustnou. Dle chuti přidáme pažitku a sůl. Podáváme s chlebem a zeleninou.
Zveřejněno 19. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR66
Moje poznámka
Vaječina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR66
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 9 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 23 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak se dělá vaječina,
vaječina s houbami,
vajčina,
příprava vaječiny,
vajičina,
vaječina na másle,
vaječina s žampiony,
vaječina se žampiony,
vajíčka na špeku,
vajecina s houbama,
vaječina na špeku,
domací vaječina,
vaječina se slaninou,
jak se vaří vaječina,
vajčina recept,
vječina,
vaječnina,
vaječinka,
dobra vaječina,
vaječína postup
Suroviny:
špek,
vejce,
máslo,
pažitka,
sůl
Komentáře (14)