Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka na tymiánu a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DqP
Moje poznámka
Vepřová líčka na tymiánu a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DqP
Nejnovější recepty
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 44 minutami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 19 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 5 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 5 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 12 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 12 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 13 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 13 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 14 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová líčka,
vepřová líčka na celeru,
vepřová líčka recepty,
vepřová lýčka,
líčka po burgunsku,
vepřová líčka celer,
hovězí líčka po burgunsku,
recept na vepřové líčka,
vepřove lyčka,
hovězí lyčka recept,
vepřová líčka foto,
vepřová líčka recept,
recepty na vepřová líčka,
líčka na celeru,
hovézí líčka po burnusku,
vepřová líčka na na česneku,
veprova licka na timijanu,
vepřové líčka na timiánu,
vepřová líčka trochu jinak,
vepřová líčka na řapíkatém celeru
Suroviny:
líčka vepřová,
celer řapíkatý,
cibule,
česnek,
tymián čerstvý,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (14)