Staročeské kuře pečené v zelenině i s přílohou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 512 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,33 g |
Tuky | 2,27 g |
Vláknina | 25,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 118,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeské kuře pečené v zelenině i s přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEmV
Moje poznámka
Staročeské kuře pečené v zelenině i s přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEmV
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 27 minutami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 28 minutami
Klasické palačinky
Coolbins před 2 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 2 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 11 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 11 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 12 hodinami
Tématické fráze:
recept na pecene kure na zelenine,
pecene kure na zelenine,
staročeské kuře,
kuře pečené na zelenině,
kure na zelenine,
kuře na staročeský způsob,
pečené kuře,
pečené kuře se zeleninou,
kuře pečené se zeleninou,
kuře se zeleninou,
jak naporcovat kure,
kuře staročeské,
kuře pečené na hlávkovém zelí,
kuře s přílohou,
příloha ke kuřeti,
kure na hlavkovem zeli,
recept pečené kuře na zelenině,
pečené kuře naporcované,
kuře s bramborem dohromady,
kuře s přílohou v jednom pekáči
Suroviny:
kuře,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika čerstvá červená,
zelí hlávkové,
koření staročeské,
kmín celý,
vývar drůbeží,
sůl,
brambory
Komentáře (13)