Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Objevte nový rozměr oblíbené klasiky s pikantním "segedínem" z červeného zelí! Tato výrazná a barevná varianta spojuje jemné maso, aromatické koření a sladkokyselé červené zelí do chutného pokrmu, který potěší vaše chuťové buňky a zahřeje na duši.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 008 kJ / 1 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,46 g |
| Tuky | 149,84 g |
| Vláknina | 19,40 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 4,31 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 52,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na kostičky nakrájený bůček a osmahneme.
Krok 2: Pak přidáme papriky a chilli, podlijememe vodou, přidáme kysané zelí i se šťávou a necháme dusit.
Krok 3: Když je maso a zelí měkké, dochutíme solí a zahustíme jíškou.
Zveřejněno 8. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lENV
Moje poznámka
Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lENV
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Tématické fráze:
segedínský guláš z červeného zelí,
segedin s cervenym zelim,
segedinsky gulas s cervenym zelim,
segedínský guláš z čerstvého zelí,
segedin z cerstveho zeli,
guláš z červeného zelí,
segedín z vepřového bůčku,
segedínský guláš s červeného zelí,
guláš s červeným zelím,
segedín z červeným zelí,
guláš s červeného zelí,
segedínský guláš čerstvé zeli,
segedinsky gulas cervene zeli,
červené zelí z pytlíku,
vynikající segedin,
segetín s červeným zelím,
segetin z červeného kysané zelí,
bůček na segedin,
segedínský guláš cervene zely,
bůček, červené zelí
Suroviny:
bůček vepřový,
zelí kysané červené,
cibule,
sůl,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
chilli,
jíška
Komentáře (9)
Červené zelí je dobrý nápad