Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 065 kJ / 2 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,33 g |
Tuky | 154,33 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 2,60 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 282,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tapiokovo-parmazánové lívanečky s česnekovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JWxy
Moje poznámka
Tapiokovo-parmazánové lívanečky s česnekovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JWxy
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 10 minutami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 1 hodinou
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 2 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 2 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 2 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty z manioku,
maniok recepty,
tapioková mouka recepty,
maniok recept,
parmazánové sušenky,
parmazánové lívance,
špenátové lívanečky,
tapioko,
parmazánové sušenky recept,
co je tapioko,
tapiokova mouka,
maniok top recepty,
parmazanove bochánky,
tapiokovo -parmazánkové lívance,
česnekové lívance,
lívance z manioku,
tapioková kaše diskuze,
perličky z manioku recepty,
tapioková mouka parmezan,
recepty tapiokova mouka
Suroviny:
mouka tapioková,
parmazán,
vejce,
olej olivový,
sůl,
mléko,
olej,
špenátové listy,
česnek,
máslo,
smetana,
sůl
Komentáře (6)