Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masitý salát

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie906 kJ /
217 kcal
Bílkoviny3,76 g
Tuky9,94 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy25,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso (jakékoliv) uvaříme v nálevu z vody, nového koření,kuliček pepře,bobkových listů. Po uvaření do měkka necháme zchladnout a odležet alespoň 8 hodin! Krok 2: Pak maso vyndáme, nakrájíme a dáme do mísy. Krok 3: K němu přidáme majolku, Kunovjanku,Moravanku, nakrájené , okurky, hrášek, nadrobno nakrájenou cibuli, hořčici, opepříme a osolíme dle potřeby. Krok 4: Pořádně všechno promícháme a do druhého dne necháme salát v lednici uležet!

Zveřejněno 21. 4. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Salát má pěkný "říz" a velmi ho ocení hosté, kteří přijdou na pokec. Nějaké pečivo a pivíčko k tomu a bude spokojenost, jak má být!

Recept mám už léta od kamaráda Míry, který ho dělával pod názvem: Rybí salát, bez ryby. Já jsem si ho přejmenovala, název se mi nelíbil.

Až ho udělám, vložím fotku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masitý salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRJq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masitý salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRJq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kunovjanka recept, salát z bažanta, recept na kunovjanku, bažantí salát, salát ze slepice, masytý, recept na kunovjanka, salát kunovjanka, salát z kunovjanky, slepice saláty, masyté jídlo, kunovjanka čalamáda, masity dort, bažant salát, recepty z masité slepice, slepice salát, kunovjanka čalamáda recept, kunovjanka salát, čalamáda kunovjanka, recept na nejaky masovy salat

Suroviny:
maso, voda, ocet, koření nové koření, pepř, bobkový list, majolka, kunovjanka, moravanka, okurky sterilované, hrášek sterilovaný, cibule, hořčice, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu