Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,22 g |
| Tuky | 105,57 g |
| Vláknina | 56,70 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 108,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Moje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 52 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
ražnici naložené,
ražničí,
ražniči recept,
maso na ražničí,
naložené maso na ražničí,
recept ražniči,
naloženi masa na ražniči,
jak nalozit maso na ražniči,
nalozene raznici,
marináda na ražniči z kýty,
recept na ražničí,
ražniči na špejli do trouby,
moje ražniči,
ražniči z lososa,
recepty ražničí,
maso na raznici jak naložit,
přírodní ražniči,
naložit maso na ražniči,
smetanove brambory a ražnici,
dusene raznici
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
salám vysočina,
paprika čerstvá červená,
cibule,
rajče cherry,
víno hroznové,
máslo,
petrželka,
olej,
sůl,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
citron
Komentáře (16)
To není banalita, to je kultura (anebo nekultura?).
Bibinko,věřím,že jste si pochutnali,mňam