Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 559 kJ / 2 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,12 g |
Tuky | 60,05 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 3,87 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 194,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety po domácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9JY
Moje poznámka
Rybí filety po domácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9JY
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 6 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 7 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 7 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 2 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 4 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 4 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 4 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 6 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 6 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 7 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 7 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 8 hodinami
Tématické fráze:
rybí filety recepty,
rybí filety on line recepty,
recepty na rybí filety,
úprava filet,
recept na rybí filety,
rybí filety,
úprava filéty,
rybí filety recept,
úprava rybích filetu,
úprava rybích filet,
uprava filetu,
uprava rybího filetu,
rybi filety uprava,
fileta recepty,
filety s jesetera příprava,
uprava rybího filety,
uprava rybi filety,
rybí salát po domácku,
recept na rybí filety v remuládě,
google recepty z jesetera
Suroviny:
filet rybí,
víno bílé,
ocet,
jalovec,
bobkový list,
pepř bílý mletý,
sůl,
sýr nastrouhaný,
vejce,
vejce,
protlak rajčatový,
strouhanka,
koření oregáno
Komentáře (8)