Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 364 kJ / 565 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,55 g |
| Tuky | 43,94 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 172 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 14,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenobílá, křupavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kX46
Moje poznámka
Zelenobílá, křupavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kX46
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 2 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 4 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 5 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 6 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 7 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 8 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 8 hodinami
Tématické fráze:
naťový celer recepty,
naťový celer recept,
celer naťový recepty,
natový celer racept,
tvarohová pomazánka s pažitkou,
na´tový cler,recepty,
zauzený tvaroh,
recept naťový celeru,
recepty na naťový celer,
krupava cibulka-recept,
jaky je rod celer,
recept celer natový,
celer natovy recept,
celer natový,
natový celeru pomazánka,
naťový celer,
křupabá pomazánka,
recepty- naťový celer,
recept na naťový celer,
pomazanka z natoveho celeru
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
máslo,
smetana zakysaná,
celer řapíkatý,
cibulka,
pažitka,
sůl mořská
Komentáře (33)
všem děkuju, a zkuste někdo udělat