Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Belgický špíz pro Chantal Poullain
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Dq5
Moje poznámka
Belgický špíz pro Chantal Poullain
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Dq5
Nejnovější recepty
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 2 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 2 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 2 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 3 hodinami
Máslová dýně s lilkem, paprikami, mrkví a cizrnou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 28 minutami
Uherská krkovice
Sahula před 37 minutami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 38 minutami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 47 minutami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 53 minutami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 2 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 3 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 4 hodinami
Koprová omáčka
starky59 před 5 hodinami
Tématické fráze:
belgické hranolky recept,
švestka zabalená ve slanině,
kuře podle chantal,
jablečný koláč podle chanthal,
chantal kuře recept,
rajčátka zabalená do slaniny,
recept kuře podle chantal,
špízy z kuřecího masa, švestek slaniny recept,
kuřecí špíz se švestkou zabalené ve slanině,
kureci maso podle chantal,
belgicky rajcatka,
kure podle chantal poullain
Suroviny:
prsa kuřecí,
švestky sušené,
slanina anglická,
rajče cherry,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (10)