Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švestky sušené - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 243 kJ / 297 kcal
Bílkoviny3,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,25 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,50 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,15 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy62,50 g
– cukry50,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Jahelník

Jahelník

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Super bezlepkový recept pro dietáře i všechny ostatní! Pokud máte rádi rýžový nákyp, tak jahelník vám bude určitě chutnat, protože má mnohem jemnější chuť. Skvěle…

janaka

60 min

Švestková omáčka

Švestková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Hledáte originální omáčku, kterou byste rádi servírovali k uzenému masu? Máme tady pro vás jeden zajímavý recept. Pokud jste zároveň milovníkem švestek a smetany,…

toprecepty.cz

40 min

Babiččin králík na černo

Babiččin králík na černo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ve větším kastrole rozehřejeme nakrájenou slaninu s kouskem másla, přidáme nakrájenou cibuli a restujeme do zežloutnutí.Pak na rozpáleném tuku opečeme králičí stehna ze…

Kroupovka

60 min

Maková bábovka se švestkami

Maková bábovka se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Smetanu ušleháme do polotuha se 100g cukru a vanilkovým cukrem. Zašleháme žloutky, přidáme mouku smíchanou s mákem a práškem a mléko. Z bílků a zbytku cukru ušleháme…

Irule

60 min

Bulgur nasladko

Bulgur nasladko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sušené ovoce nakrájíme na menší kousky, dáme do cedníku a spaříme horkou vodou.Na pánvi rozehřejeme máslo, vysypeme neupravený bulgur, přidáme špatku soli, lžičku medu a…

Slepice z plzeňské krčmy

Slepice z plzeňské krčmy

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Slepici si naporcujeme na jednotlivé díly, které opečeme zprudka v pekáčku na oleji.Vyjmeme a přidáme nakrájenou slaninu.Opečeme, přihodíme posekané švestky, bobkový…

Švestky ve slanině

Švestky ve slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravujete slavnostní menu, nebo švédský stůl? Pak nesmí chybět jednoduchý, ale chutný předkrm, který naladí chuťové pohárky na další chod. Ideální volbou jsou pečené…

hosta

40 min

Perníkový závin

Perníkový závin

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tento závin z perníkového těsta vyžaduje trpělivost. Aby chutnal tak, jak má, je potřeba těsto nechat 12 dní odležet. Jeho chuť ale stojí za to. Těsto vonící po perníku,…

zizala

120 min

Králík načerno

Králík načerno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Naporcovaného králíka opečeme na oleji. Cibuli nakrájíme nadrobno, očištěnou zeleninu na tenké nudličky a společně osmahneme na rozpáleném oleji dohněda. Přidáme bobkový…

Dalmatské hovězí

Dalmatské hovězí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na kostky nakrájenou slaninu opražíme na trošce olivového oleje. Přidáme cibuli a česnek. Kořenovou zeleninu nakrájíme na proužky a přidáme k základu. Maso nakrájíme na…

evosheek

220 min

Křupavá granola

Křupavá granola

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vydatná a vyvážená snídaně je důležitá pro snadný začátek do nového dne. Ideální volbou je granola, zapečená směs různých oříšků a vloček, která je plná sušeného ovoce a…

aisha

55 min

Rudolfova jehla

Rudolfova jehla

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, potřeme dijonskou hořčicí, okořeníme a necháme odležet. Švestky zabalíme do plátků slaniny a cibuli nakrájíme na klínky. Střídavě…

Kuře po staropražsku

Kuře po staropražsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Koriandr rozdrtíme, smícháme s drobně nakrájenou petrželkou, solí a troškou oleje. Touto směsí potřeme kuřecí stehna a můžeme je nechat v chladu odležet.Na lžíci…

Merylas

80 min

Domácí ovocný čaj

Domácí ovocný čaj

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vodu přivedeme k varu.Přidáme jablka nakrájená na čtvrtky, švestky, rybíz, skořici a citrónovou šťávu.Vaříme, dokud jablka nebudou měkká.

Pašticada

Pašticada

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tato kořeněná omáčka s vyzrálým hovězím masem si zcela jistě najde své příznivce. Díky naložení je maso křehké a šťavnaté a delikátní omáčka plná zeleniny. Zkuste…

mika59

80 min

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…

1 2 3 9

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více