Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 688 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,70 g |
Tuky | 151,76 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 819 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 52,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KOn
Moje poznámka
Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KOn
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 15 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 1 hodinou
Závin z jogurtového těsta
miklve před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 1 hodinou
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 1 hodinou
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 1 hodinou
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 2 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 3 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečená vepřová žebra v marinádě,
marinada na zebra,
marinády na žebra,
recept na jablečná povidla,
jablečná povidla z trouby,
jablecny povidla,
žebra na povidlech,
grilovani zeber video,
jablíčková povidla,
pecena zebra na povidlech,
recept na pečená žebra,
pečná žebra z divočáka s jablky,
cely celer peceny s marinadou,
vareni zeber,
jablečná povidla pečené,
pečena vepřová žebra na povidlech,
krkovička v jablečné marinádě,
masita veprova zebra recept,
žebra v povidlech,
marinády na pečení žeber
Suroviny:
žebra,
povidla švestková,
celer,
pivo černé,
omáčka sojová,
česnek,
šalvěj,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (23)