Marinované, pomalu pečené jehněčí
Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté, křehké a to díky dobře okořeněné marinádě.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 588 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,34 g |
Tuky | 144,68 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 936 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,66 g |
Sacharidy | 53,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
Moje poznámka
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
Nejnovější recepty
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 10 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Sweety77 před 15 minutami
Velikonoční jidáše
AnnaGrabmylerova před 1 hodinou
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
MirkaTioka před 2 hodinami
Velikonoční Jidáše
Akuska před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 4 hodinami
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 5 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečený jehněčí krk,
marinovane jehneci,
pečené jehněčí koleno,
pomalu pečené skopové,
jehneci pecene,
pečene jehněci,
jehněčí na ohni,
pomalu pečený jehněčí hřbet,
skopové maso pomalu pečeně,
naložené jehněčí,
vyborne jehněči,
pomalu pecena jehneci kyta,
pomalu pecene skopove maso,
jehneci recepty,
marinada na skopovy zebra,
pečené skopové dle vanka,
pečené skopové maso marináda,
marinování jehneciho,
pečené naložené jehněčí,
jnehneci marinovane
Suroviny:
maso jehněčí,
koření hřebíček,
jalovec,
skořice mletá,
koření nové koření mleté,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
kardamom,
med,
omáčka teriaky,
česnek,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
pepř drcený
Komentáře (22)