Rajský protlak (passata di pomodorro)
Pokud nevíte jako upotřebit velkou sklizeň rajčat, pak je tento recept pro vás jak stvořený. Rajský protlak v kuchyni upotřebíte po celý rok ve spoustě pokrmů a je tak dobré ho mít stále po ruce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2015 11:27
mika59: zkus a uvidíš. Jsem moc vděčná za radu, že mám odstranit z rajčat "vodu" se semínkama, protlak není tak kyselý, jako jsem mívala jindy.
28. 8. 2015 11:14
Vyzkouším pak písnu
27. 8. 2015 13:23
Samozrejme, že treba sterilizovať, inak by to skyslo...ak náhodou mám veľa paradajok, robím tiež. Je to skvelé v zime.
27. 8. 2015 13:12
spagetka: spagi, tenhle protlak bych si netroufla nechat nezavařený - vždyť v něm není nic, co konzervuje, žádný cukr, sůl ani ocet....
27. 8. 2015 12:50
Dělám stejně, kořením různě, přidám třeba česnek, citr.mátu, cibulku, pažitku - pochopitelně vždycky jeden druh, aby se to netlouklo, ale samozřejmě si to pořádně popíšu. Jo letos chci přidat i libeček, uvidíme
Ale upřímně, bazalka, je bazalka Jo a ještě, já je už nesterilizuju, protože projdou varem, ale to je na každém dle své jistoty.
Ale upřímně, bazalka, je bazalka Jo a ještě, já je už nesterilizuju, protože projdou varem, ale to je na každém dle své jistoty.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 49 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 2 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šneci, hadi nebo muffiny s příchutí pizzy: Tyhle křupavé variace na italský koláč zazáří nejen na dětské oslavě
Jak zavařit rajčata? Naučíme vás jednoduchý recept na zpracování velké úrody
Jak na perfektní kynutý závin: Recept na univerzální těsto, tipy na sladké i slané náplně a triky na správné zabalení
Další recepty
Tématické fráze: rajský protlak recepty rajsky protlak recept domácí rajský protlak recepty rajský protlak recept na domácí rajský protlak domáci rajský protlak recept na rajsky protlak rajský protlak domácí co je rajcatova passata passata recept passata co je passata rajský protlak z rajčat recept rajský protlak jak udělat rajský protlak rajčatová passata jak se dela rajsky protlak nejlepší recept na domácí rajský protlak jak uvařit rajský protlak domaci rajsky protlak recept
Suroviny: rajče, bazalka čerstvá
Rajský protlak (passata di pomodorro)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRDM
5 názorů