Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 414 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kornoutky na způsob "zelenina"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13Xj
Moje poznámka
Kornoutky na způsob "zelenina"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13Xj
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 2 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 12 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 39 minutami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 4 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 5 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 5 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 6 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 7 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak zamotat tortilu,
jak zamotat tortily,
kornoutky z tortily,
jak se zdobi zelenina,
tncz pomazánka z lučiny a okurky,
jak pripravit tortilu,
jak zamotat salát,
jak zamotat tortily,
recepty tortilla jak zamotat,
recept na tortylu,
zamotat tortilu,
jak zamotat tortillu,
kornoutky z tortily recept,
jak zamotat tortylu,
způsoby zdobení zeleniny,
tncz nova levné recepty ládi hrušky šneci
Suroviny:
tortilla,
lučina,
salát,
okurka čerstvá,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
olej,
sůl
Komentáře (3)