Silvestr
27. 12. 2012 Vaření
Nevíte co dobrého připravit na silvestrovský stůl?
Silvestr bývá snad nejveselejší den v roce, nejen u nás ale i ve světě. Lidé oslavují konec roku, odpalují ohńostroje, odpočítavají poslední minuty a Nový rok vítají přípitkem. Konec roku oslavujeme různě, někdo jede na hory lyžovat, druzí slaví v restauraci, s přáteli nebo v rodinném kruhu.
A hospodyňky zase přemýšlejí co dobrého přichystat na silvestrovský stůl nebo k televizi.
Po Vánocích jste už jistě přeslazeni, tak tady trochu inspirace.
Chuťovky
Různé sýry, uzeniny, salámy, sýrové a máslové pomazánky, drůbeží maso, ovoce, zelenina.

Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Odkud se vzalo zdobení vajec a podávání jehněčího? Poznejte historii velikonočních pokrmů
Jeden z nejoblíbenějších aspektů náboženských a… Číst více
Znáte Havelské posvícení? Sestavte si s námi v říjnu sváteční posvícenské menu od snídaně až po večeři
Havelské posvícení je vzpomínková slavnost na posvěcení kostela. Označuje se často jako výroční pouť, ale na rozdíl od pouti je posvícení událost… Číst více
Krásně ozdobený dort je naší chloubou. Jednoduchý trik nám usnadní krájení upečeného korpusu na rovné pláty
Určitě není vhodné vzít obyčejný krátký kuchyňský nůž, takový postup by byl už od začátku odsouzen k neúspěchu. Vyzkoušejte raději osvědčené postupy,… Číst více
Deset otázek a odpovědí na téma masopust: Kdy bude letos masopust a co dobrého připravit k jídlu
Bujaré masopustní oslavy Blíží se konec zimy a na vesnicích můžeme potkávat tradiční průvody masek. Masopustní oslavy jsou provázeny veselím,… Číst více
Desatero rad na téma zdravé Vánoce: Prožijte svátky ve zdraví a dobré náladě
Vánoce nemusí být jen o nadměrném přejídání a ochutnávání všech dobrot na stole s myšlenkou na předsevzetí o hubnutí, které si dáme na Nový rok.… Číst více
Co se jí tradičně v zahraničí na Velikonoce? Inspirujte se 15 chutnými recepty
Velikonoce jsou nejvýznamnějším křesťanským svátkem, se kterým se pojí mnoho zvyků a tradic. Mezi nejoblíbenější z nich patří pečení sladkých pokrmů… Číst více
7 nejlepších receptů na úpravu kachny: Máte nejraději prsa jako minutku, kachnu pomalu pečenou nebo konfitovanou?
Možností na úpravu kachního masa je mnoho. Můžeme péct zvlášť prsa jako minutku, konfitovat stehna nebo upéct celou kachnu plněnou nádivkou nebo… Číst více
Velikonoční jídelníček: O Škaredé středě musí být škaredé jídlo. Maso až na Bílou sobotu!
Čas Velikonoc je spojený s různými tradicemi a je… Číst více
Senzační velikonoční nádivka podle slavné české kuchařky Marie Janků-Sandtnerové
Je šťavnatá, plná bylin, másla a vajíček a… Číst více
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře (19)