Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 474 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,33 g |
Tuky | 63,89 g |
Vláknina | 12,91 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 30,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikový kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqjY
Moje poznámka
Paprikový kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqjY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 6 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 18 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 14 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
vaříme v kotlíku,
vepřový kotlík,
maso v kotlíku,
vařime s laskou,
vepřové v kotlíku,
maso na kotlík,
kotlík,
kotlík na maso,
recepty na vaření v kotlíku,
vaření v kotlíku recepty,
varime laskou,
kotlíkové recepty,
masovy kotlik,
veprove na kotliku,
recepty na kotlik,
opečené maso v kotlíku,
ovar v kotlíku recept,
priprava na kotlik,
recepty kotliky,
kotlik z veproveho masa
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
olej,
mouka hladká,
feferonka,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
pepř zelený,
pepř cayenský,
vývar hovězí,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)