Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 379 kJ / 2 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,65 g |
Tuky | 162,86 g |
Vláknina | 56,97 g |
Cholesterol | 448 mg |
Sodík | 5,24 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 213,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory a maso nakrájejte na kostky. Vše vložte do hrnce. Vsypejte celý pepř, nové koření, bobkový list a vegetu. Zalijte asi 1000 ml vody a uvařte do poloměkka.
Krok 2: Přidejte scezené fazole, rozetřený česnek, sůl i ocet. Na mírném ohni dovařte.
Krok 3: Špek či slaninu nakrájejte na kostičky a rozškvařte na pánvi. Přidejte drobně nakrájenou cibuli a mletou papriku. Za stálého míchání osmahněte a přidejte do polévky.
Krok 4: Mléko rozšlehejte se smetanou i moukou. Polévku zahustěte a ještě chvíli povařte. Dochuťte ji kečupem, hořčicí a solí. Ozdobte bylinkami.
Zveřejněno 6. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Nociárovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n6B4
Moje poznámka
Polévka Nociárovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n6B4
Nejnovější recepty
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 10 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Sweety77 před 18 minutami
Velikonoční jidáše
AnnaGrabmylerova před 1 hodinou
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
MirkaTioka před 2 hodinami
Velikonoční Jidáše
Akuska před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 4 hodinami
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 5 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 5 hodinami
Tématické fráze:
polévka fa,
polévka s kečupem
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vegeta,
fazole bílé,
česnek,
sůl,
ocet,
špek,
cibule,
paprika sušená sladká,
mléko,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
kečup sladký,
hořčice plnotučná,
čerstvé bylinky
Komentáře (14)