Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 379 kJ / 2 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,65 g |
Tuky | 162,86 g |
Vláknina | 56,97 g |
Cholesterol | 448 mg |
Sodík | 5,24 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 213,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory a maso nakrájejte na kostky. Vše vložte do hrnce. Vsypejte celý pepř, nové koření, bobkový list a vegetu. Zalijte asi 1000 ml vody a uvařte do poloměkka.
Krok 2: Přidejte scezené fazole, rozetřený česnek, sůl i ocet. Na mírném ohni dovařte.
Krok 3: Špek či slaninu nakrájejte na kostičky a rozškvařte na pánvi. Přidejte drobně nakrájenou cibuli a mletou papriku. Za stálého míchání osmahněte a přidejte do polévky.
Krok 4: Mléko rozšlehejte se smetanou i moukou. Polévku zahustěte a ještě chvíli povařte. Dochuťte ji kečupem, hořčicí a solí. Ozdobte bylinkami.
Zveřejněno 6. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Nociárovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n6B4
Moje poznámka
Polévka Nociárovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n6B4
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 52 minutami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravské zelí
JuliePetule před 35 minutami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 2 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 2 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 3 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 4 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 4 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 13 hodinami
Tématické fráze:
polévka fa,
polévka s kečupem
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vegeta,
fazole bílé,
česnek,
sůl,
ocet,
špek,
cibule,
paprika sušená sladká,
mléko,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
kečup sladký,
hořčice plnotučná,
čerstvé bylinky
Komentáře (14)