Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 535 kJ / 2 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 510,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do fliaš striedavo plníme zeleninu,huby a zeler.
Krok 2: Zalejeme nálevom a sterilizujeme 10 minut.
Zveřejněno 20. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní zavařená směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66L7
Moje poznámka
Pikantní zavařená směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66L7
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 18 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 4 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 5 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 7 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 7 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 7 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 7 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 7 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 8 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 8 hodinami
Tématické fráze:
zavařená cuketa,
zavařená rajčata,
zavařená zelenina,
zavařene cibulky,
zavařené feferóny,
zavarena zeleninova smes,
zavarene feferonky,
zavařená cibulka,
cuketa zavarena,
zavařená čalamáda,
recept na zavařené feferonky,
zavařená zelenina pod maso,
zavařená masová směs,
zavařená zelená rajčata,
zeleninová směs zavařená,
zavařování cibulek,
rajčata zavařená,
cuketa zavařování,
zavarane baranie rohy,
zavarene rajcata
Suroviny:
beraní rohy,
feferonka,
cibule,
okurka čerstvá,
květák,
žampióny,
mrkev,
celer,
voda,
deko,
cukr,
ocet
Komentáře (11)