Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 755 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,12 g |
Tuky | 126,45 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 34,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásky z pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWrm
Moje poznámka
Klobásky z pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWrm
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 46 minutami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 2 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 5 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 5 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 6 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 7 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 11 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečené klobásy,
pečené klobásky,
recept na klobásky na pivě,
recepty z klobásy,
klobásy na pivu,
klobasky na pivu,
pecena klobaska,
klobasy pecene v troube,
klobásky pečené,
klobasky,
top recepty na klobásy,
jak pripravit bavorskou masovou klobasu,
bavorske klobasy recept,
jak se vaří klobáska,
klobáska na černém pivu,
klobasky na panvi,
pečene klobasy na pivu,
pecena klobasa na panvicce,
bavorske klobasy na černém pivu,
pečená klobása recept
Suroviny:
klobása bavorská,
rajče,
pivo černé,
omáčka sojová,
cibule,
česnek,
žampióny,
slanina,
čerstvé bylinky,
olej,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (52)