Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 347 kJ / 83 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 0,27 g |
| Vláknina | 2,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Banán rozdělíme na 3 díly a oba konce rovně zařízneme.
Krok 2: Poté z banánu vydlabeme vnitřek - já jsem si pomohla formičkou na trubičky a do spodního konce jsem dala zpět kousek vydlabaného válečku.
Krok 3: Vydlabaný banán namočíme do poloviny do roztopené čokolády z vánočních figurek. Figurky roztopíme ve vodní lázni.
Krok 4: Obalíme v ořechách.
Krok 5: Do vydlabané díry dáme zakysanou smetanu - nejlépe stříkačkou.
Krok 6: Ozdobíme alginátovým ovocem.
Zveřejněno 14. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánové mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj7
Moje poznámka
Banánové mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj7
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 13 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 33 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
čokoláda na vaření k mlsání,
banánové figurky,
recept slané mlsání,
vydlabany banan
Suroviny:
banán,
figurka z vánoční kolekce,
ořechy vlašské,
smetana zakysaná,
alginátové ovoce
Komentáře (4)